Bezár


Bezár

Hirdetések törlése

Biztos, hogy törlöd a kijelölt hirdetéseket?


Mégse Mehet
Apró » Kiegészítő Maces hardver » Apple USB C – digitális AV többportos adapter (HDMI, USB)

Apple USB C – digitális AV többportos adapter (HDMI, USB)

2017. 03. 17.
Ár: 14 000 Ft

Eladó egy USB-C to HDMI, USB, USB-C adapter.
11 hónap Apple garancia van még rá, doboza is megvan.

Eladás oka: monitor csere miatt már nincs rá szükségem.

Leírás:
Az USB C – digitális AV többportos adapter alkalmazásával HDMI-kijelzővel is használhatod USB C portos MacBookodat vagy Thunderbolt 3 (USB C) portos MacBook Pródat, emellett pedig egy hagyományos USB-eszközt, valamint egy USB C töltőkábelt is csatlakoztathatsz hozzá.

Ezzel az adapterrel HDMI-csatlakozós tévére vagy kijelzőre tükrözheted a MacBook vagy MacBook Pro kijelzőjét akár 1080p felbontásban 60 Hz-cel vagy UHD (3840x2160) felbontásban 30 Hz-cel. Az adapter videótartalom (például filmek és saját felvételek) továbbítására is alkalmas. Csatlakoztasd az adaptert a MacBook USB C portjához vagy a MacBook Pro bármelyik Thunderbolt 3 (USB C) portjához, majd egy HDMI-kábellel a tévéhez vagy projektorhoz (a kábel külön vásárolható meg).

A hagyományos USB-porthoz pendrive-ot, kamerát vagy iPhone-od, iPaded vagy iPodod töltésére és szinkronizálására alkalmas USB-kábelt is csatlakoztathatsz, az USB C portra kötött töltőkábellel pedig töltheted is a MacBookot vagy MacBook Prót.

Megjegyzés: Az Apple USB C – digitális AV többportos adaptere nem kompatibilis a G-Tech G-DRIVE mobile USB 3.0 merevlemezzel (Apple-cikkszám: HF4F2VC/A).

Átvétel helye:
  • Dunakeszi
Hirdetés feladója:
NPeti
Feladó e-mail címe:
Megjelenítés
Feladó telefonszáma:
Megjelenítés

Kérdés az eladóhoz

E-mail cím
Üzenet

Feladó tovább hirdetései

Apple Remote távirányító
Kiegészítő Maces hardver | 2017.03.09 | NPeti | Dunakeszi
Ár: 4 000 Ft