4. próbálkozás a pillangó mechanikára

Az Apple tegnap este frissítette a MacBook Pro családot új belsővel és egy frissített billentyűzettel.

Ez már az Apple negyedik próbálkozása arra, hogy megbízhatóvá tegye a pillangó mechanikás billentyűzetet, de nem úgy néz ki, hogy magabiztosak lennének a dologban, mert a 2019-es MacBook Pro megjelenésekor már benne van a cég csereprogramjában.

A frissített billentyűzet elméletileg egy strapabíróbb anyagból készült és így kevésbé romlik majd el, de a kevesebb meghibásodás még mindig nem hibamentes működés. Talán majd a következő frissítéssel kitalál valami jobb megoldást a pillangó mechanikánál az Apple.

A The Verge információi szerint a jövőben meghibásodó olyan MacBook és MacBook Air modellek, amikben a harmadik generációs billentyűzet volt, is ezt a frissített billentyűzetet kapják majd meg, szóval talán idővel javulni fog ez a helyzet.

Az új 13 colos MacBook Pro modellek frissített 8. generációs Intel processzorokat kaptak, a 15 colos modellbe pedig az Intel 9. generációs csipjei is bekerültek.

Így a legdrágább MacBook Pro modellekben 8 magos processzorral is találkozhatunk, ami akár 40%-kal gyorsabb lehet, mint a tegnap reggel leggyorsabbnak számító 6 magos MacBook Pro.

A Touch Bar nélküli 13 colos MacBook Pro továbbra sem frissült.

1 hozzászólás
TigerCat-hu
2019. 05. 22. @ 12:36
TigerCat-hu képe

Az utolsó mondat elég szomorúan hangzik... :-(

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!