Made in India - Új iPhone 6s reklámkampány indult

Új iPhone 6s reklámkampányt indított Indiában az Apple. A kampány azt helyezi előtérbe, hogy a termék olcsó, és Indiában készül.

Tavaly júniusban, nem sokkal az iPhone SE után kezdték meg az iPhone 6s indiai gyártását. A készülék előnyei (az Apple szerint) továbbra is a jól megszokott 12 MP-es hátlapi kamera (4K videofelvételi képességgel), A9-es processzor, Retina HD kijelző és hosszú akkumulátor-üzemidő.

Tavaly még esélyesnek tűnt, hogy magasabb árkategóriába eső iPhone modelleket is elkezdenek Indiában gyártani, de mostanra ez kérdésessé vált.

Az Apple azért kezdte meg a gyártást az országban, hogy elkerüljék a vámot. A helyi gyártás ellenére viszont rosszabbul áll az Apple szénája Indiában, mint tervezték. Az idei év elején például bevonták az elavult iPhone 6-ot, mert már nem tett jót az arculatnak.

Az Indiai csapatban is voltak változások, a Nokia egyik volt igazgatója, Ashish Chowdhary lett a helyi vezető.

Ráadásul a frissebb adatok szerint az Apple nem foglal túl nagy helyet az okostelefonok piacán Indiában, és mivel a helyben gyártott termékek hányada még nem érte el a 30%-ot, egyelőre Apple Store üzemeltetésére sem kaptak engedélyt az országban.

1 hozzászólás
proger82
2019. 05. 20. @ 18:18

Akkor ezekszerint kap meg frissitest a 6S is?

Hozzá szeretnél szólni te is? Először be kell lépned!